Trogirferie

Aktiviteter

Den som ønsker en aktiv feire, har mange alternativer å velge mellom i Trogir-området. Det er mye mer å gjøre i Trogir enn bare å bade og shoppe.

Det finnes alle slags muligheter innenfor land-og vannsport,  leie av sykler, scootere osv. I området rundt Trogir og Ciovo er det masse aktiviteter å finne på. Noe av det som kan gjøres er: 

På stranden ved vår leilighet kan du gjøre følgende ting. Dere kan leie Banana etter båt, Vannsykkel, Beacch-volley, Tennis, Fotball, Dykking, Parasailing, Vanntube, Vannski, Vannjet, Wakeboard, kneeboard osv.


Sport og vannleker. 

På landjorda kan dere kan leie bil, sykkel, bår eller scooter. 

Link til aktivitene kan du se på linkene under
:

Aqua Park. 
Et hotellkompleks i Trogir har et lite Vannland i strandkanten. Dette kan sees fra leiligheten, og ligger ca 7 km med unna med bil.

Fra terrassen kan man se de blå vannskliene på fastlandet. Dette er åpent for alle.  Info om dette finner du  her

Tennis og fitnessenter

Ved veien til Leiligheten ligger det et lite Tennis og fitnes senter Dette ligger bare 3-400 meter unna .

Båtturer 
Det finnes flere båtturer å ta i området.

Fra Okrug Gorni går det båt t/r Trogir hver 1/2 time fra klokken 0800 - 0000. (juni - August) Dette er et godt alternativ til bil eller gå/sykle. Fra båthavnen er det bare noen minutter å gå til leiligheten.

Det går også ferger innom de nærmeste øyene i området  Å ta ferge til øyene ved Drvenik anbefales På disse øyene rundt omkring er det mangs små plasser å besøke .

I tillegg til dette går det dagsturer med båt fra Split til alle større øyene i området. Info om dette fås i de fleste turistinfo kioskene i Trogir.

Hos Turistinfoene rundt omkring får man mye hjelp og info. Oppsøk disse hvis du trenger hjelp. Det er turistinfo i snetrum av Okrug, ved Hotel Villa Sikaa og flere i sentrum i Trogir. Alle der snakker godt engelsk.

Nyeste kommentarer