Trogirferie

Alt. Reiseruter

  • Norwegian   flyr til Kroatia fra flere byer i Norge til flere byer i Kroatia Det beste flyalternativet er selvfølgelig til Split flyplass. Fra denne flyplassen er det kun 9 km til leiligheten Direktefly fra Norge til Kroatia kan du få fra Trondheim, Bergen, Stavanger og Oslo .
  • SAS flyr fra alle de største byene i Norge til Split, men da med en mellomlanding. 
  • Ving  Ving flyr direkte til Split fra flere byer i sesongen. Her kan en bestille bare  flybilletter.
  • Ryanair  flyr ekstremt billig fra Rygge til Zadar. Bare 1,5 timer med bil fra Trogir. 
  • Hvis det ikke går direkteruter fra deres flyplass, kan det lønne seg å reise til Split via Warszawa istedet for via Oslo. Warszawa er en av byene som Norwegian bruker som "Billigbyer" å reise til hele året, og Norwegian har også ukentlige avganger fra Warszawa til Split. Vi har selv benyttet oss av denne reiseruten da det kan være mye billigere enn direkteruter, men da kanman være avhengig av en hotellovernatting. (avhengig hvor du reiser fra)   Et hotell som anbefales av oss er  Novotel airport Warszawa  Dette hotellet leier ut  4-mannsrom for ca 700.- natten. Vi har vært 5 stk på dette rommet uten problem. Hotellet ligger 5-10 min fra flyplassen og har gratis bussavganger fra hotellet direkte til flyplassen .
  • Hvis Norwegian ikke har turer, eller billige billetter kan det være lurt å sjekke ut  Apollo   eller Finn.no/restplasser sine hjemmesideDe selger billige restplasser, også turer med kun fly.

Det er mulig å kjøre til Kroatia også. Hvis man ikke ønsker å kjøre hele veien kan dette kombineresmed å sette seg på biltoget fra Tyskland. Bestilling med biltoget fra Tyskland kan du gjøre  her    Denne hjemmesiden får du på dansk. Den rette byen å reise til som er nærmest Kroatia er Villach i Østerrike.

  • Ønsker dere å kjøre hele veien, er ikke det heller noen problem. Kjørerute og avtander kan dere beregne  her

Nyeste kommentarer